ПРЕДИЗБОРНИ СКУП СДС-а У ВЕЛИКОЈ ОБАРСКОЈ :: Semberija INFO ::

 

ПРЕДИЗБОРНИ СКУП СДС-а У ВЕЛИКОЈ ОБАРСКОЈ


Са предизборног скупа СДС-а поручено је да ће и у Великој Обарској побиједити воља народа. Одборнички кандидат из Велике Обарске Владимир Љубојевић истакао је да у овој  мјесној заједници, као и свим другим у Семберије, живе честити и вриједни људи.

-Ово је мјесто гд‌је се домаћински ради и живи, а ми се трудимо да се домаћински и с поштовањем односимо према нашем народу. Све што је потребно да се уради за бољи живот свих, настојимо да се и реализује. У протеклом периоду смо обновили Дом културе, реконструисали кров основне школе и извршили замјену расвјете лед сијалицама. Градска управа је помагала рад Коњичког клуба "Вранац" , рад оба фудбалска клуба, вршено је асфалтирање , рађено је проширење водоводне линије и све друго што је било потребно”, рекао је Љубојевић и истакао да су захваљујући обнови Дома културе вратили на сцену фестивал “Пјесмом и игром кроз Семберију”. Он је нагласио да СДС у овој локалној заједници има неупитну подршку мјештана и позвао грађане да у што већем броју изађу на изборе. Кандидат за градоначелника Љубиша Петровић је најавио да ће се у наредном период уради и паркинг испред Дома културе.



-Тај паркинг ће мнго значити за становнике Велике Обарске, јер се налази преко пута школе и амбуланте, а урадићемо и ђечије игралиште са пратећим садржајима и много зеленила”, рекао је Петровић. Он је на скупу у Великој Обарској нагласио да је сигуран да ће 6. октобра побиједити воља народа и позвао грађане да у што већем броју изађу на изборе.

-Наша листа кандидата је окренута народу, окренута раду и реду, поштењу и својим суграђанима. Заједно идемо даље, да чувамо и градимо нашу Семберију”, поручио је Петровић.
 
Семберија инфо