Др Лазић обишао фирму „Medex“ у Пучилама: „Млади људи попут браће Гајић су понос и највећи капитал Семберије“ :: Semberija INFO ::

 

Др Лазић обишао фирму „Medex“ у Пучилама: „Млади људи попут браће Гајић су понос и највећи капитал Семберије“


Прим. др Микајло Лазић, кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине, данас је посјетио погон фирме „Medex“ у Пучилама.
 
Ријеч је о породичној фирми која се бави производњом пчелињих кошница за домаће, али и инострано тржиште. Браћа Данијел, Данимир и Дарио Гајић основали су предузеће прије 8 година.
 
„Млади људи у Семберији увијек ме изнова одушеве. Браћа Гајић су показала велики ентузијазам, али и озбиљност и професионалност у вођењу ове породичне фирме. Погоне су опремили најсавременијом опремом, а квалитетом су већ “освојили“ тржишта Аустрије, Њемачке и Словачке, што ми је посебно драго. Они су највећи понос и капитал Семберије и мој циљ је да помогнемо да што више младих људи своје квалитетне идеје реализује јер, као што видимо на примјеру браће Гајић, оне нуде огроман потенцијал за развој”, рекао је др Лазић након посјете.


 
Данијел Гајић, најстарији од тројице браће и директор firme “Medex”, захвалио се др Лазићу на посјети истакавши да је подршка увијек добродошла.
 
“Радимо све врсте кошница, а обраду свих дијелова вршимо машински професионалним алатом. При склапању вршимо контролу сваког појединог дијела како би квалитетом испунили жеље сваког купца. Наравно, подршка надлежних би нам много значила, јер сваки предузетник и власник приватне фирме зна колико је тешко бити конкурентан на тржишту, обезбиједити квалитетну радну снагу, а посебно освојити нова тржишта”, рекао је Гајић.