ЦЕНТРАЛНА ТРИБИНА ДЕМОСА У БИЈЕЉИНИ: САЧУВАЛИ СМО ПОВЈЕРЕЊЕ И ПОДРШКУ ГРАЂАНА :: Semberija INFO ::

 

ЦЕНТРАЛНА ТРИБИНА ДЕМОСА У БИЈЕЉИНИ: САЧУВАЛИ СМО ПОВЈЕРЕЊЕ И ПОДРШКУ ГРАЂАНА


Централни педизборни скуп  кандидата ДЕМОС-а за одборнике Скупштина града Бијељина,  али и других локалних заједница ове регије, одржан је у препуној Сали Центра за културу. Милан Дакић, носилац одборничке листе бијељинског ДЕМОС-а истакао је да је предизборна кампања показала да је Демократски савез сачувао повјерење грађана.



-ДЕМОС за ове изборе има добру листу кандидата, људе који су остварени у животу, раду и професијама, тако да смо убијеђени да могу квалитетно представљати своју средину из које долазе, своју породицу, све наше грађане и бити достојни одборничке дужности“, рекао је Дакић. Демократски  савез пружа и пуну подршку кандидату за градоначелника Микајла Лазића.



-Бијељина стагнира протекле четири године и морамо кренути напријед. Морамо повезати Бијељину са свим срединама у Републици Српској, са републичким институцијама и Републиком Србијом. Са Микајлом Лазићем у томе ћемо успјети“, поручио је Дакић и позвао грађане да у што већем  броју изађу на изборе и својим гласом подрже одборничку  листу ДЕМОС-а и Микајла Лазића за градоначелника. Одборнички кандидат ДЕМОС-а Чедомир Стојановић, нагласио је да ова партија не ради само у вријеме изборне кампање, него све чети ри године.



-Са грађанима смо константно на терену, рјешавамо проблеме које имају, а за проблеме који  се не могу одмах ријешити, проналазимо квалитетна рјешења. ДЕМОС је партија која је настала прије шест година и остварила добре резултате. Радимо предано, на терену смо са нашим грађанима, а сада настојимо да  резултат буде још бољи и вјерујем да ће нам грађани указати још веће повјерење“, рекао је Стојановић и нагласио да ДЕМОС даје подршку Микајлу Лазићу, кандидату за градоначелника.



-Увјерени смо да ће Микајло Лазић, нашу Бијељину у наредне четири године повести у правцу просперитета и развоја“, поручио је Стојановић и позвао грађане да у што већем броју изађу 6. октобра  на изборе и свој глас дају листи ДЕМОС-а и Микајлу Лазићу.

Централна трибина ДЕМОС-а завршена је спектакуларним ватрометом.
 
Семберија инфо