Угљевички чланови ПДП-а прославили Крстовдан и поручили: Сигурна побједа коалиције начелника Василија Перића :: Semberija INFO ::

 

Угљевички чланови ПДП-а прославили Крстовдан и поручили: Сигурна побједа коалиције начелника Василија Перића


Општински одбор /ОО/ Партије демократског прогреса /ПДП/ у Угљевику данас је прославио крсну славу Воздвижење часног Крста-Крстовдан.
 
Обред ломљења славског колача и славски ручак одржан је у угљевичком ресторану "Еурека" у присуству бројних чланова и симпатизера ове странке.
 
Предсједник ОО ПДП-а Угљевик Драгомир Секулић честитао је члановима славу нагласивши да је дочекују у сјајној атмосфери пред локалне изборе.
 
Секулић је изразио увјерење да ће ПДП у Угљевику остварити одличан резултат истакавши да сви здушно подржавају начелничког кандидата СДС-а Василија Перића.
 
-Сви наши кандидати и чланови су привржени нашем Угљевику као и што је то наш начелник Василије Перић, који је сигуран побједник-рекао је Секулић.
 
Кум славе био је предсједник ОО СДС- Угљевик Василије Перић који је честитао крсну славу коалиционим партнерима уз жељу да и у наредном периоду буду снажан ослонац локалне власти у овој подмајевичкој општини као што су то били и до сада.
 
-Сигуран сам у побједу наше коалиције. Сигуран сам у своју побједу. Настављамо даље јер је то наша обавеза пред грађанима да завршимо све започето-нагласио је Перић.