Dr Lazić pružio podršku odbojkašima "Radnika": "Za mene ste pobjednici, kakav god rezultat bio" :: Semberija INFO ::

 

Dr Lazić pružio podršku odbojkašima "Radnika": "Za mene ste pobjednici, kakav god rezultat bio"


"Puno mi je srce. Naši odbojkaši Radnika u velikoj Ligi šampiona, a Bijeljina na mapi Evrope", poručio je prim. dr Mikajlo Lazić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine, u objavi na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.
 
Dr Lazić je, povodom večerašnje utakmice Odbojkaškog kluba "Radnik" i OK "Corona Brašov" iz Rumunije izrazio radost, ali i žaljenje jer se ovaj sportski spektakl ne održava u Bijeljini.
 
"Krivo mi je jer naš, bijeljinski klub, ne može da bude domaćin u Bijeljini i da od toga napravimo spektakl i sportski praznik. Da ta Evropa vidi Bijeljinu. Momci moraju da budu domaćini u Gradišci. Slušam narod. Slušao sam i ove momke. Ne daju im da u sali u Bijeljini trajno okače šampionsku zastavu. Treniraju na pola terena kao pioniri, jer od grada ne mogu da dobiju cijeli. Treniraju u Patkovači i Batkoviću i spremaju se za Atinu ili Pariz… I ni to im ne bi bio toliki problem, samo da mogu barem evropske utakmice da igraju pred svojom publikom", napisao je dr Lazić.
 
Kako je istakao, odbojkaši su samo jedan od razloga zašto Bijeljini treba prava sportska dvorana.


"Napravljena po svim standardima za igranje evropskih utakmica, sa svim pratećim sadržajima i sa dovoljno parkinga. Pa bar u ravnoj Semberiji ima širine. Samo da je još te širine imamo i svi mi u svojim razmišljanjima i planovima.

Nije svejedno da li Ligu šampiona gledamo u Bijeljini ili je ne gledamo 230 kilometara dalje. A domaćini smo.

Nije svejedno da li Evropu dovodimo u Bijeljinu ili u drugi kraj Republike Srpske. Nije svejedno da li je dvorana u centru ili na periferiji gd‌je ima širine. Nemojte da vam je svejedno. Od toga se čovjek