ЕУРО 2024 уживо на БХРТ: Данска - Србија на полувремену 0:0 :: Semberija INFO ::

 

ЕУРО 2024 уживо на БХРТ: Данска - Србија на полувремену 0:0


Фото - БХРТ

 

Двије вечерашње утакмице које се у оквиру групне фазе Европског првенства у фудбалу играју од 21 сат показаће какав ће бити поредак у групи Ц. У програмима БХРТ-а, уживо можете пратити сусрет Данске и Србије, чије је прво полувријеме завршено без голова. Резултатом 0:0 првих 45 минута утакмице одиграле су и репрезентације Енглеске и Словеније. 

Занимљиво је да је и Данцима и Енглезима у првом полувремену поништен по један гол.

НАПОМЕНА: Гледаоци у Босни и Херцеговини мечеве могу пратити и уживо путем линкова:

БХРТ ХД

БХРТ СД

БХ РАДИО 1 

За Данску и Србију ствари су једноставне - обје репрезентације, ако желе у осмину финала, морају да побиједе. 

Момчад Каспера Хјулманда ремизирала је обје своје утакмице у групној фази првенства резултатом 1:1. Изабраници Драгана Стојковића имају само један бод, пораз од Енглеске резултатом 1:0, а потом и реми са Словенијом 1:1, који су зарадили захваљујући касном голу Луке Јовића.

Данска би пак, ако 'преживи' Србију и избори осмину финала Еура, први пут у историји на два узастопна првенства прошла групу. И историја је на њиховој страни, јер у три међусобне утакмице Срби их никад нису добили, а и гол разлика је на страни Данаца.

Све четири репрезентације уочи посљедњег кола имају шансе за други круг. 

Данска и Србија играју у Минхену, док ће Енглези у Келну угостити Словенце. У групи Ц Енглеска је прва са четири бода, Данска и Словенија имају по два, док Србија има један бод.

Енглеска траже побједу против Словеније како би осигурала прво мјесто у групи, иако ће то осигурати и ремијем у случају да Данска не слави против Србије.


Извор: БХРТ (Ј.К.)