Др Александар Јањичић подржао др Лазића за градоначелника Бијељине: Он ће своје знање и људске врлине искористити за помоћ Бијељини :: Semberija INFO ::

 

Др Александар Јањичић подржао др Лазића за градоначелника Бијељине: Он ће своје знање и људске врлине искористити за помоћ Бијељини


Познати бијељински кардиохирург, др Александар Јањичић, од почетка предизборне кампање један је од честих посјетилаца скупова подршке др Микајлу Лазићу, кандидату СНСД-а за градоначелника Бијељине.
 
На питање зашто је то тако и да ли као будућег градоначелника Бијељине види управо др Лазића, др Јањичић одговара:
 
„Велико ми је задовољство што је др Лазић и директор наше болнице, а још веће ми је задовољство што је прихватио и одговорност и изазов да своје богато знање и дугогодишње искуство, уз бројне људске врлине које посједује, искористи како би помогао нашој Бијељини, али и друштву у цјелини“, рекао је Јањичић.


 
Он је др Лазића угостио и у свом родном селу Велика Обарска, гдје су провели пријатно поподне у дружењу и разговору са мјештанима.
 
„Доктор Микајло Лазић је човјек који ме је прихватио када сам правио своје прве кораке у клиничкој пракси прије, сада већ, 15 година и од тада датира наше пријатељство које траје до данас“, рекао је Јањичић.


 
Др Јањичич је рекао и да разумије људе који су забринути да ће побједом доктора Лазића на изборима Бијељина изгубити врсног д‌јечијег хирурга, али је истакао да нема разлога за бригу.
 
"Сви који познају др Микајла, знају да ће он заувијек бити доктор, да неће напустити операциону салу, то је у његовој крви. С друге стране, и сам др Лазић је размишљао о томе да мора оставити нашој болници насљедника, и у томе је успио - Др Бранка Дакић је, уз подршку и помоћ др Микајла Лазића, стасала у врсног д‌јечијег хирурга, а имамо и једног специјализанта, др Марића. Знајући др Лазића, сигуран сам да ће, у случају потребе, увијек бити ту за своје пацијенте, без обзира на посао који формално обавља, па био он директор Болнице или градоначелник. То је, уосталом, и доказао посљедњих мјесеци", истакао је др Јањичић.