ФК „РАДНИК“ УПАЛИО МОТОРЕ :: Semberija INFO ::

 

ФК „РАДНИК“ УПАЛИО МОТОРЕ



Фудбалски клуб „Радник“ из Бијељине данас је званично почео припреме за наступ у новој 2024/25. сезони WWin Премијер лиге БиХ. Након двије године одсуствовања бијељински великан се враћа међу бх. фудбалску елиту.



-Пратим процесе у Премијер лиги БиХ од њеног оснивања и могу рећи да очекујем да ће сезона пред нама бити једна од најтежих. Од сезоне 2025/26. Премијер лига ће се смањити са садашњих 12 на десет учесника што значи да ће  на крају ове сезоне из Премијер лиге БиХ испасти чак четири клуба. Наш је циљ да будемо међу тих преосталих осам екипа. Припреме смо почели са 20 фудблера, већина њих из прошле сезоне остала је вјерна плавом дресу а прикључили смо и неколико младих фудбалера из нашег јуниорског погона“, изјавио је Велибор Ђурић, шеф стручног штаба ФК „Радник“ додавши да ће се у наредних пет дана потписати уговори са неколико фудбалера који ће бити права појачања за клуб из Балканске улице.



Фудбалери Радника до 11. јула остају у Бијељини. У том периоду су планиране двије припремне утакмице – прва, трећег јула против ФК „Борац“ из Бањалуке а за другу, која је планирана за 10. јул још није прецизиран противник. Од 11. о 21. јула фудбалери из Семберије ће припреме наставити на Златибору гдје ће одиграти три или четири утакмице.