Брига за сваког човјека, за сваког домаћина :: Semberija INFO ::

 

Брига за сваког човјека, за сваког домаћина


Српска демократска странка Бијељина, након синоћ одржаних предизборних трибина у Балатуну и Велином Селу, вечерас је организовала представљање кандидата за градоначелника и представљање кандидата за одборнике у Трњацима и Међашима.

Сретен Вучковић, носилац изборне листе СДС-а каже да се предизборна кампања СДС води као разговор са грађанима.



"Разговарамо о ономе што је до сада урађено и о ономе што планирамо да урадимо у наредном периоду. То је суштина комплетне наше приче и представљања наших кандидата. Народ Семберије је почетком прошле године јасно и гласно рекао којим путем жели да корача. Јасно и гласно ће рећи и на овим изборима да жели да се бори против криминала и корупције, да жели транспарентност у раду и домаћинско пословање. Најважнија особина овог служења народу, на челу са градоначелником Љубишом Петровићем, је брига за сваког човјека, за сваког домаћина, прије свега за нашу дјецу".

Сретен Вучковић каже да је изградња инфраструктуре, такође, један од њихових приоритетних задатака.

"Уз оно што је до сада урађено, у овим и оваквим отежаним условима , јер је на једној страни била скупштинска већина, на другој Градска управа, уз све кочнице које су нам подметане у протекле непуне четири године, ми излазимо чиста образа пред народ.  Када је градоначелник Петровић ступио на функцију, ми смо имали 312 километара макадамских путева, али ми то из године у годину асфалтирамо и смањујемо ту километражу. Није лако, али ми то постепено рјешавамо, јер је у 2020. години једна Бањалука имала око стотину макадамских путева и улица, а ми смо имали три пута више. Вјерујем да ће у нашем наредном мандату још већи акценат бити стављен на изградњу инфраструктуре и на асфалтирање, имајући у виду и то да смо за непуне четири године отплатили 26 милиона кредита".



Вучковић је на челу одборничке изборне листе СДС-а за предстојеће локалне изборе, а што се тиче осталих имена на листи, он каже да је поносан што се налази на изборној листи Српске демократске странке.

 "За мене и за све нас је част и велика одговорност, јер се налазимо на листи политичке странке која је створила Републику Српску и која је била и остала одраз воље народа. Поносан сам што сам први међу једнакима, што се налазим на листи честитих, образованих и поштених људи, људи које дијеле идентичне вриједности, као што је и наш Љубиша Петровић", изјавио је Сретен Вучковић, носилац одборничке листе СДС-а на предстојећим локалним изборима.