Др Лазић пружио подршку одбојкашима "Радника": "За мене сте побједници, какав год резултат био" :: Semberija INFO ::

 

Др Лазић пружио подршку одбојкашима "Радника": "За мене сте побједници, какав год резултат био"


"Пуно ми је срце. Наши одбојкаши Радника у великој Лиги шампиона, а Бијељина на мапи Европе", поручио је прим. др Микајло Лазић, кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине, у објави на својој званичној Фејсбук страници.
 
Др Лазић је, поводом вечерашње утакмице Одбојкашког клуба "Радник" и ОК "Цорона Брашов" из Румуније изразио радост, али и жаљење јер се овај спортски спектакл не одржава у Бијељини.
 
"Криво ми је јер наш, бијељински клуб, не може да буде домаћин у Бијељини и да од тога направимо спектакл и спортски празник. Да та Европа види Бијељину. Момци морају да буду домаћини у Градишци. Слушам народ. Слушао сам и ове момке. Не дају им да у сали у Бијељини трајно окаче шампионску заставу. Тренирају на пола терена као пионири, јер од града не могу да добију цијели. Тренирају у Патковачи и Батковићу и спремају се за Атину или Париз… И ни то им не би био толики проблем, само да могу барем европске утакмице да играју пред својом публиком", написао је др Лазић.
 
Како је истакао, одбојкаши су само један од разлога зашто Бијељини треба права спортска дворана.


"Направљена по свим стандардима за играње европских утакмица, са свим пратећим садржајима и са довољно паркинга. Па бар у равној Семберији има ширине. Само да је још те ширине имамо и сви ми у својим размишљањима и плановима.

Није свеједно да ли Лигу шампиона гледамо у Бијељини или је не гледамо 230 километара даље. А домаћини смо.

Није свеједно да ли Европу доводимо у Бијељину или у други крај Републике Српске. Није свеједно да ли је дворана у центру или на периферији гд‌је има ширине. Немојте да вам је свеједно. Од тога се човјек