Срдачан дочек за др Лазића у бијељинском Дому пензионера :: Semberija INFO ::

 

Срдачан дочек за др Лазића у бијељинском Дому пензионера


Прим. Др Микајло Лазић, кандидат СНСД-а за градоначелника Бијејине и Бојан Савић, носилац одборничке листе ове странке за Скупштину града Бијељина, срдачно су дочекани у Дому пензионера у Бијељини.
 
Др Лазић и Савић су, на позив бијељинских пензионера, посјетили једну од прослава које се редовно организују у бијељинском Дому пензионера, што је изазвало одушевљење свих присутних.


 
„Иако радим са д‌јецом, веома поштујем пензионерску популацију. Захвалан са нашим пензионерима што су нас позвали и угостили. Драго ми је што су, упркос бројним изазовима са којима се суочавају, наши пензионери весели и увијек пронађу повод за славље. Ја вјерујем и надам се да ћемо им у наредне четири године обезбиједити већу подршку локалне заједнице и још више разлога за радост. До тада, обећао сам нашим пензионерима да ћу лично организовати једно велико дружење за све њих“, рекао је др Лазић.
 
Присутнима се обратио и Бојан Савић, носилац листе СНСД-а за одборнике у Скупштину града Бијељина.


 
„Поред бројних мудрих ствари, наши пензионери задали су нам свима лекцију када је ријеч о енергији и животној радости коју посједују. Нисам имао прилику раније да присуствујем прославама наших пензионера, али сад сам се увјерио у оно што сви причају – да је овд‌је увијек највеселије. Ми ћемо се потрудити да у наредне четири године нашим пензионерима дамо још много разлога за радост и да их подржимо, јер сви заслужују достојанствено треће доба“, поручио је Савић.