Припадник Оружаних снага палицом тукао дјевојке у Лакташима :: Semberija INFO ::

 

Припадник Оружаних снага палицом тукао дјевојке у Лакташима


Извор: СрпскаИнфо / Глас Српске

Припадник Оружаних снага БиХ Дарко Р. (32) учествовао је у тучи и хаосу до којег је дошло јуче око поноћи у кафићу на подручју Лакташа.

Како сазнаје СрпскаИнфо, он је заједно са братом палицом, између осталог, претукао и двије дјевојке.

Према информацијама поменутог портала, ово није први пут да је овај војник у сукобу са законом,  он је и раније хапшен и осуђиван.

Овај пут је заједно са братом учествовао у великом сукобу у кафићу, када су осим њих двојице ухапшене још три особе.

Извор Српскаинфо је појаснио  да су дјевојке Т.М. и С.М. у сриједу увече лупале чаше по кафићу и тако оштетиле инвентар локала.

– Тада је дошло прво до сукоба и нагуравања између Т.М., С.М. и С.К., а потом су се умијешали браћа Дарко Р. и Д. Р. из Лакташа. Они су палицама напали Т.М., С.М., С.К. и још једну особу, којом приликом су наведене особе задобиле тјелесне повреде и љекарска помоћ им је указана у Дому здравља Лакташи – појаснио је поменути извор.

У ПУ Бањалука су рекли да су наведене особе су подвргнута испитивању на присуство алкохола којом приликом је код  Т.М. утврђено присутво од 1,26 г/кг, код С.М. 1,17 г/кг, код С.К. 1,20 г/кг и код Д.Р. присуство од 0,93 г/кг алкохола у организму.

Саговорник поменутог портала је појаснио да је Дарко Р. био ухапшен 2016. године због насилничког понашања и да је двије године касније и осуђен због овог случаја. Такође, ове године је опет био у сукобу са законом, а овај пут због кривичног дјела оштећење и одузимање туђе ствари. Прошле године је привођен због угрожавање сигурности.