Нови Пазар добија једну од пет најбољих и најмодернијих клиника у Србији :: Semberija INFO ::

 

Нови Пазар добија једну од пет најбољих и најмодернијих клиника у Србији


Фото - Танјуг/Ирфан Личина
Председник Србије и члан СНС Александар Вучић изјавио је вечерас на предизборном скупу листе "Србија не сме да стане" у Новом Пазару, да ће тај град са новим клиничко болничким центром добити једну од пет најбољих и најмодернијих клиника у Србији и једну од десет најмодернијих у југоисточној Европи и на Западном Балкану.

"Овде ће моћи свака жена да оде на преглед на најмодернији дигитални мамограф. Овде смо донели магнетну резонанцу заједно са нашим арапским пријатељима још 2017. године. Донећемо још једну. Хоћу да имате најбоље могуће услове. Нећу да се стидим када гледам слике из короне и видим у каквим собама су људи лежали борећи се за живот", рекао је Вучић на предизборном скупу.

Вучић је захвалио председнику СДПС Расиму Љајићу који је говорио пре њега, и нагласио да је Љајић вечерас поменуо нешто што мало политичара хоће да каже, а посебно када је то нешто што може наићи на негодовање публике.

"Расим је вечерас рекао да кажемо хвала за оно што је урађено у Новом Пазару. За мене нема лепше и важније реченице", истакао је Вучић.

Председник је упитао и да ли је ико сањао у Новом Пазару да ће најмодернија школа бити у Сјеници.

"Јел то било некада раније? Није. Сада ми стижу захтеви и од Расима, сад ми траже базене, стадионе. Много смо тога урадили. Видели сте да смо три стадиона изградили. Ићи ће нам Крагујевац, Ниш, Београд, и ићи ће и Нови Пазар. Имате Љајића који је вратио веру у фудбал овде у Пазару", рекао је Вучић.