Позив младима за учешће на љетном кампу YOUth ACTivism Camp 2023 :: Semberija INFO ::

 

Позив младима за учешће на љетном кампу YOUth ACTivism Camp 2023


ПРИЈАВИ СЕ НА YОУтх АЦТивисм ЦАМП
Центар за едукацију младих у партнерству са ИОГТ · НТО МОВЕМЕНТ, организује љетни камп YОУтх АЦТивисм Цамп, за младе узраста од 16 до 22 године.

О чему се ради?
Ако…
  • …се желиш активирати и унаприједити своју заједницу?
  • …не желиш чекати промјену, желиш бити промјена?
  • …имаш енергију и вјерујеш да можеш мијењати свијет?
  • …желиш постати узор младима у својој заједници?
  • …се желиш дружити са младима из цијеле БиХ на супер едукативном и забавном љетном кампу на Влашићу?
Онда је YОУтх АЦТивисм Цамп права ствар за тебе! Ради се о програму који ће те, кроз занимљиве, интерактивне и едукативне радионице оснажити да постанеш млади лидер који у својој заједници заговара здраво и сигурно окружење за дјецу и младе. Имат ћеш прилику реализовати и прави пројекат у свом граду.
А ту су, наравно и активности на кампу кроз које ћеш се одлично забавити са младима из цијеле БиХ, па ћете постати прави тим.

Чиме се бавимо на кампу?
Неке од тема са којима ћеш се, кроз неформалну едукацију, упознати на кампу су: лидерство и активизам, комуникација и активно слушање, рјешавање конфликта, писање пројеката, креирање здравог и сигурног окружења и многе друге теме које ће те оснажити да постанеш прави лидер у својој заједници.
А између едукативних сесија забавит ћеш се уз планинарење, лов на благо, спортске активности, шетње, оријентацију у природи и још много тога.

Гдје и кад се камп одржава?
Камп се одржава на Влашићу од 12.06.2023. до 17.06.2023. године.
Центар за едукацију младих у партнерству са ИОГТ · НТО МОВЕМЕНТ сноси трошкове организације кампа, смјештаја, хране и пријевоза свим учесницима.

Како се пријавити?
Ако си већ 100% сигуран/а да желиш бити дио овог кампа, попуни пријавни образац, а ако ти треба више информација, кликни на овај линк јави нам се путем емаил адресе yоу.ацт@цем.ба , Фацебоок странице Центар за едукацију младих – ЦЕМ или Инстаграм профила цем_травник.
Пријавити се можеш до 31.05.2023. године до 23:59.
 
И још нешто!
На твом путу кроз овај камп подршка ће ти бити професионални и цертифицирани тренери Центра за едукацију младих, који ће ти пренијети своје знање на интерактивним едукативним сесијама, на којима ћеш моћи вјежбати све оно што будеш учио/ла. Моћи ћеш и гријешити, јер у искуственом учењу, на којем је заснован овај програм, грешке нису неуспјех него саставни дио процеса учења и усвајања нових вјештина. Не пропусти ову прилику, пријави се и покажи да си управо ти промјена која треба твом граду и која ће доприносити креирању здравог и сигурног окружења за дјецу и младе.