На Другом државном Браинобраин такмичењу полазници из Бијељине постигли запажене резултате :: Semberija INFO ::

 

На Другом државном Браинобраин такмичењу полазници из Бијељине постигли запажене резултате


На Другом државном Браинобраин такмичењу полазници из Бијељине су постигли запажене резултате. Такмичење је одржано 8.октобра, 2022. године у Сарајеву, а учесници су били полазници Браинобраин програма свих центара широм Босне и Херцеговине.



Шампионску титулу у наш град у својој категорији донијела је шестогодишњакиња Сташа Тешић, док су златне медаље освојили Калина Чавић, Борис Марјановић, Виктор Миљковић и Алдин Бишановић. Малишани су показали одличну концентрацију, посвећеност, вриједан и упоран вишемјесечни рад и овим путем изражавамо понос и честитке њима, њиховом едукатору и родитељима који су подједнако заслужни за овако висок пласман.



Браинобраин академија у Бијељини постоји од марта текуће године, а програм реализује сертификовани едукатор Љубинка Симић. Бенефити овог програма за дјецу узраста од 4 до 14 година су вишетруки. Поред менталне аритметике и примјене ВАК (чуло вида, слуха и додира) методе и НЛП техника, овај двојезични програм подстиче развој интелектуалних, социјалних и комуникацијских вјештина, јача самопоуздање код дјеце и повећава концентрацију и фокус.

Уколико желите да пријавите ваше малишане на бесплатне промотивне часове, то можете учинити лично у Едукативном центру "Радозналац" (Крушевачка 18), позивом на бројеве телефона 065/975 472 и 065/339 232, на Instagram или Facebook страници Brainobrain Bijeljina или путем линка djeca.eu/prijave избором центра у Бијељини.