Међународна бициклистичка трка кроз Бијељину: Дјелимична обустава саобраћаја 14. и 15. априла :: Semberija INFO ::

 

Међународна бициклистичка трка кроз Бијељину: Дјелимична обустава саобраћаја 14. и 15. априла


У дане  14. и  15. април 2022. године планирано је одржавање међународне бициклистичке трке Београд – Бањалука кроз подручје које покрива Полицијска управа Бијељина.
 
С тим у вези, а у циљу безбједности свих учесника спортске манифестације обавјештавамо грађане да ће у четвртак, 14. априла 2022. године у периоду од око 13 часова и 30 минута до проласка такмичара бити обустава саобраћаја на дионици магистралног пута Павловића мост-Комитска улица-Димитрија Туцовића, док ће у улицама Живојина Мишића-Змај Јовина-Николе Тесле-Вука Караџића-Јована Дучића- Рачанска – Београдска улица обустава бити од 13 часова и 30 минута до око 15 часова.
 
Надаље, у петак 15. априла 2022. године потпуна обустава саобраћаја ће бити у времену од 10 часова и 30 минута до проласка такмичара у сљедећим улицама, Вука Караџића-Николе Тесле- Змај Јовина-Милоша Обилића-Раје Бањичића-обилазница-Патковача-Јања –Главичице.
 
Молимо грађане за стрпљење, као и да у наведеним периодима користе алтернативне путне правце, у циљу безбједности наведене спортске манифестације'', апелују из Полицијске управе Бијељина.