Одржан концерт Милана Стојчиновића :: Semberija INFO ::

 

Одржан концерт Милана Стојчиновића


У оквиру манифестације “Отворена сцена”, у Бијељини је одржан концерт Милана Стојчиновића.
 
Овај млади талентовани Бијељинац познат је у БиХ, Србији и шире као одличан пјевач народне музике, а већ дужи низ година учествује на културној манифестацији “Отворена сцена” у Бијељини.
 
Бијељинци су током двочасовног  концерта уживали уз бројне народне пјесме и хитове народне музике, између осталог Тозовца, Мирослава Илића и Шабана Шаулића.


 
“Већ неколико година учествујем на културној манифестацији Отворена сцена, организација је одлична и сваке године радо се одазовем да наступам у мојој Бијељини”, изјавио је Милан Стојчиновића за Семберија инфо.
 
Према његовим ријечима, тренутно је највише у Бијељини, али је због пословних обавеза и наступа често на релацији Бијељина-Београд, Бијељина-Нови Сад и Бијељина-иностранство.
 
“Када су у питању наступи, посебан је осјећај наступати у Бијељини пред мојим суграђанима и да уживају уз добру музику”, истакао је Стојчиновић, додајући да од јесени планира рад на новим пјесмама и учешће на фестивалима.
 
Манифестација "Отворена сцена"  традиционално се одржава дуги низ година као једна од најзначајних културних догађаја у нашем граду током љета, коју карактерише велика посјећеност и велики број учесника како из Бијељине тако и из региона.
 
Ове године програм "Отворене сцене" траје од 3. јула до 4. августа.

(Семберија инфо)