СЛАВЕНКО РИСТИЋ У КОВИЉУШАМА: ИМАТЕ ВРИЈЕДНЕ ЉУДЕ, А ЗА ИНФРАСТРУКТУРУ БОРИЋЕМО СЕ ЗАЈЕДНО :: Semberija INFO ::

 

СЛАВЕНКО РИСТИЋ У КОВИЉУШАМА: ИМАТЕ ВРИЈЕДНЕ ЉУДЕ, А ЗА ИНФРАСТРУКТУРУ БОРИЋЕМО СЕ ЗАЈЕДНО


- Фискултурна дворана за основце, кориштење гаса као енергента, инфраструктурно унапређење насеља, више садржаја за младе и старије, неке су од тема којима ћу се посветити заједно са мојим сарадницима и становницима Ковиљуша у наредном периоду – изјавио је Славенко Ристић, кандидат на листи СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске.


 

- Вечерас смо дошли да поручимо грађанима Ковиљуша да ћемо учинити све да се оне даље развијају, како бисмо подигли квалитет живота овог градског насеља. Знамо да постоји разведена плинска инфраструктура, а јуче сте видјели да су предсједници Додик и Вучић озваничили почетак радова на изградњи ауто-пута Рача-Бијељина. Упоредо с ауто-путем биће пуштен у рад гасовод, који ће Ковиљуше и цијелу Бијељину снабдијевати наведеним енергентом – истакао је Ристић.

Он је нагласио да је у разговору са мјештанима Ковиљуша сазнао да је потребно изградити фискултурну дворану за ђаке, али и остале младе који желе да се баве спортом.


 

- Бијељина има велике развојне могућности и зато овај град треба да представљају људи који ће више радити, а мање причати и који знају како да те развојне могућности искористе. Ковиљуше су, гледано урбанистички, веома занимљиве – изграђене су у облику срца! А то и јесте наша вечерашња порука, да смо свим срцем уз ове вриједне људе, да их волимо и цијенимо и да заједно можемо остварити све циљеве које зацртамо – закључио је Ристић.