БУЏЕТ УВЕЋАН ЗА 11,5 МИЛИОНА МАРАКА :: Semberija INFO ::

 

БУЏЕТ УВЕЋАН ЗА 11,5 МИЛИОНА МАРАКА


Одборници Скупштине града Бијељина усвојили су ребаланс буџета за 2020. годину, након којег је градски буџет увећан за 11,5 милиона конвертибилних марака и сада износи 62.758.148 КМ.
 
Градоначелник Бијељине Мићо Мићић истакао је да је буџет увећан за дио кредитних средстава, чиме је омогућен наставак реализације капиталних пројеката у Граду.
 
- Ријеч је о кредиту у износу од 4,5 милиона КМ из 2019. године и кредиту у износу од седам милиона КМ од ове године. Усвајањем ребаланса буџета стичу се услови за наставак свих пројеката који су чекали на расписивање тендера или јавних позива. Ова средства ће нам помоћи и у финализацији пројекта гасификације, јер очекујемо да гас стигне у Бијељину за два мјесеца'',  навео је Мићић.
 
Он је подсјетио да ће у наредном периоду у Бијељини, између осталог, бити изграђена нова аутобуска станица, нова саобраћајница која ће пролазити од Центра за високо образовање, поред предузећа „Елвако“ и „Житопромета“ до Аутобуске, као и да ће бити ријешени многи инфраструктурни пројекти у мјесним заједницама у Семберији.