СДС СЕМБЕРИЈА: Предсједници Мјесних одбора одлучни у опозиву градоначелника :: Semberija INFO ::

 

СДС СЕМБЕРИЈА: Предсједници Мјесних одбора одлучни у опозиву градоначелника


Вечерас (понедјељак, 20. фебруар. 2023 .) је у просторијама СДС Семберија-Мићо Мићић одржан састанак са предсједницима Мјесних одбора двије, од четрнаест Регија ове политичке странке.

Милорад Софренић, Шеф штаба за опозив СДС Семберија, је саопштио да је тема састанка била организација и планирање организационе и теренске активности око опозива актелног градоначелника Бијељине.

-Вечерас су са нама предсједници Мјесних одбора из наше двије од четрнаест Регија инфрастуктурне организације странке. Тема састанка је опозив градоначелника Бијељине Љубише Петровића, рекао је Софренић.

Софренић је истакао да је основна замјерка досадашњег, како наглашава, лошег рада актуелног градоначелника Бијељине оно што потврђују и наши суграђани, као и наши чланови али они људи који носе активности на терену, а то су предсједници Мјесних одбора, његово несналажење у руковођењу Града Бијељина.

Предсједник СДС Семберија Предраг Јовић је рекао да је прије састанка са предсједницима Мјесних одбора ове двије Регије одржан и састанак Штаба за опозив на коме су усаглашена имена чланова Бирачких одбора и посматрача на свих 183 Бирачка мјеста, и који ће дјеловати на дан опозива 19. марта 2023. године у оквиру Коалиције Договор за Бијељину.

-Наравно , овлаштени представник СДС Семберија ће сутра (уторак, 21. фебруар 2023.) присуствовати поступку јавног жријебања у просторијама Скупштинске сале Центра за културу “Семберија“ Бијељина са почетком од 16.00 часова, потврдио је Предраг Јовић.

Предраг Јовић, предсједник СДС Семберија-Мићо Мићић изјавио је раније да СДС Семберија апсолутно подржава иницијативу опозива градоначелника Бијељине јер Бијељина не смије више да стагнира, односно не може више да чека са развојним пројектима.

-Једноставно , као озбиљни људи не можемо више гледати, а ни чекати да се неко игра са функцијом градоначелника Бијељине као што је то у протекле двије године, поновио је председник СДС Семберија Предраг Јовић.

(desavanjaubijeljini.com)