СЛИЈЕДЕ УНУТАРСТРАНАЧКИ ИЗБОРИ У ДЕМОС-У :: Semberija INFO ::

 

СЛИЈЕДЕ УНУТАРСТРАНАЧКИ ИЗБОРИ У ДЕМОС-У


У Бијељини је данас одржана сједница Главног одбора ДЕМОС-а. На сједници су анализирани резултати Општих избора 2022 као и досадашњи кораци учињени у процесу формирања власти на нивоу Републике Српске и Босне и Херцеговине.



-Градском одбору ДЕМОС-а у Бијељини је припала част да организује ову сједницу Главног одбора наше странке. Ми смо били домаћин прве сједнице Главног одбора ДЕМОС-а која је одржана прије четири године и ево сада закључујемо наше страначке мандате. Што се тиче Изборне јединице 6 али и цијеле Републике Српске ДЕМОС има разлога да буде задовољан постигнутим резултатима на посљедњим изборима. Остаћемо досљедни и компактни у будућем раду када је у питању наше дјеловање у коалицији на нивоу и Републике Српске и Босне и Херцеговине“, рекао је Милан Дакић, предсједник Градског одбора ДЕМОС Бијељина.



Недељко Чубриловић, предсједник ДЕМОС-а је такође изразио задовољство постигнутим резултатима на посљедњим Општим изборима на којима је пет кандидата ове партије добило повјерење грађана за улазак у Народну скупштину Републике Српске док је Чедомир Стојановић добио мандат у Парламентарној скупштини Босне и Херцеговине. Чубриловић ја на данашњој сједници најавио и унутарстраначке изборе у ДЕМОС-у обзиром да се актуелном страначком руководству ускоро завршава четверогодишњи мандат.



(Семберија инфо)