SEMBERCI I SEMBERKE VICEPRVACI REGIONALNE KARATE LIGE ZA MLADE I PERSPEKTIVNE :: Semberija INFO ::

 

SEMBERCI I SEMBERKE VICEPRVACI REGIONALNE KARATE LIGE ZA MLADE I PERSPEKTIVNE


U organizaciji Regionalnog karate saveza Birča, Majevice, Semberije i Posavine u Derventi  je juče održana Regionalna ljetna karate liga za mlade i perspektivne karatiste, odnosno za djecu od 10 do 14 godina.

Liga je takmičenje koje se već treću godinu zaredom održava u organizaciji Regionalnog karate saveza BMSiP, u disciplini borbe - ekipno sa ciljem sticanja iskustva i podizanja kvaliteta kod najmlađih kategorija na nivou ovog regiona.



Ove godine ligu su činili predstavnici četiri regije/ekipe (Birač, Majevica, Semberija i Posavina) od kojih je svaka predstavljena sa jednom ili dvije ekipe, u muškoj i ženskoj konkurenciji. Takmičari i takmičarke Karate kluba „UNSU“ iz Bijeljine predstavljali su timove "Semberija" koji su ostvarili odlične rezultate osvojivši druga mjesta u obje konkurencije.



-Obzirom na izostanak nekolicine naših dobrih takmičara, oba tima su  bila na visini zadatka i rezultati, odnosno ostvareni plasmani za nas su zadovoljavajući. Ono što je najvažnije, velikim brojem mečeva stekli smo nova iskustva, koja će sigurno uticati na podizanje kvaliteta naših takmičara i takmičarki. Sa ovim takmičenjem zvanično je zatvorena još jedna uspješna takmičarska polusezona. Nastavak slijedi od septembra mjeseca, a do tada naši takmičari će se najprije odmoriti, a zatim slijede pripreme za sve ono što ih očekuje u drugom dijelu sezone“, stoji u saopštenju KK "UNSU" iz Bijeljine.

(Semberija info)