„TROFEJ ODBOJKICA“ STIŽE U BIJELjINU :: Semberija INFO ::

 

„TROFEJ ODBOJKICA“ STIŽE U BIJELjINU


Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, stiže i u Bijeljinu. Naime, naš grad će u subotu, 18. maja biti domaćin ovoj sportskoj manifestaciji na kojoj se očekuje nastup preko 300 djevojčica i dječaka uzrasta od osam do 12 godina. U toku manifestacije djeca će igrati mini-odbojku, zabavljati se u sportsko-rekreativnim izazovima ali i uz zabavne i edukativne sadržaje.
 
Ideja koncepta uz moto "IGRAMO SE I SVI POBjEĐUJU" ima za cilj da se djeci, u najmlađem uzrastu, pruži prilika da se igraju i zabave u atmosferi koja promoviše vrijednosti za koje se zalažu Odbojkaški savezi Srbije i Republike Srpske.


 
Bijeljini ali i njenim odbojkaškim radnicima, OK „Radnik“ i ŽOK „Radnik“ ovime je ukazana posebna čast, kao prvom gradu izvan Srbije u kojem će „Trofej Odbojkica“ biti organizovan. Svojim prisustvom ovaj zanimljivi sportski događaj podržaće rukovodstvo Odbojkaškog saveza Srbije i Odbojkaškog saveza Republike Srpske.
 
Prve utakmice su na programu od 12 časova u Dvorani Gimnazije.
 
(Semberija info)