Predizborna tribina DEMOS - a u Hasama: Bez podmlatka nema prosperiteta :: Semberija INFO ::

 

Predizborna tribina DEMOS - a u Hasama: Bez podmlatka nema prosperiteta


Kandidati za odbornike sa odborničke liste Demokratskog saveza - Gradski odbor Bijeljina večeras su predstavili svoj predizborni program mještanima prigradskog naselja Hase.

Vedrana Marković, rođena 1984. godine u Travniku, osnovnu školu je završila u Brčkom, srednju školu i Pravni fakultet u Bijeljini. Uspješno vodi porodičnu firmu, majka je dvoje djece.



"Čast mi je što mogu da se predstavim kao kandidat sa izborne liste DEMOS-a. Smatram da Bijeljina pod hitno treba da doživi određene promjene, kako u oblasti infrastrukture, tako i školstva i kulture. Ono što je najvažnije, moramo raditi na jačanju mjera za povećanje nataliteta. Ukoliko nemamo podmladak, nemamo ni prosperitet. Trenutno je veća stopa mortaliteta i imamo negativnu demografsku sliku. Šta će nama razvijeno selo i škole koje gradimo, ako nema ko da živi u tim selima, ako nema đaka u školama. Moramo raditi na povećanju broja djece i samim tim ćemo jačati i razvijati našu Semberiju", izjavila je Vedrana Marković, pozvavši građane da glasaju za odborničku listu DEMOS-a.




Žiko Savić, kandidat DEMOS-a za odbornika, rođen je 1990. godine u Bijeljini. Osnovnu i srednju školu završio je u Bijeljini, diplomirao je na Fakultetu poslovne ekonomije u Istočnom Sarajevu. Zaposlen je u Domu zdravlja Bijeljina. Odbornik je u Skupštini grada, član je Glavnog odbora DEMOS-a, oženjen, otac jednog djeteta. 
Zahvalivši se medijima koji su došli na predizbornu tribinu DEMOS-a u Hase, izjavio je da ovoj tribini, osim mještana sela Hase, prisustvuju i mještani susjednih sela.



"Pripremili smo izuzetno dobar plan i program rada Gradskog odbora DEMOS-a i dobru kandidatsku listu. S ovog mjesta mogu da poručim da je ovo najbolja i najkvalitetnija kandidatska lista u gradu Bijeljina, sačinjena od kandidata koji pripadaju različitim branšama. Imamo spoj mladosti i iskustva, imamo znanje i energiju da povedemo Bijeljinu u bolju budućnost", izjavio je Savić.

Semberija info