Подручна фудбалска лига Републике Српске, група Семберија: Слога 2 заслужено лидер јесени :: Semberija INFO ::

 

Подручна фудбалска лига Републике Српске, група Семберија: Слога 2 заслужено лидер јесени


ФК Слога 2 из Горњег Црњелова
Горње Црњелово: Спуштена је завјеса на јесењу полусезону у Подручној лиги Републике Српске, група Семберија као четвртом рангу такмичења. Јесење почасти су заслужено припале екипи Слоге 2 из Горњег Црњелова са 37 бодова уз биланс: 12 побједа и један реми, дакле без пораза, те гол разлику 69:6. Три бода мање има Обарска из Велике Обарске. Од њих треба тражити првака и новог Регионалца  група исток.

Екипу Слоге чине углавном  играчи који су бранили боје клуба у Првој лиги. Неки, који нису имали мјеста у првој, нашли су се у другој екипи, а по престанку постојања Слоге 1 многи су приступили Слоги 2. Екипа је сада спој младости и искуства. Нестанак Слоге 1 у овом селу је свима тешко пао, али не и љубав према фудбалу јер Слога 2  иде побједничким путем и сви вјерују да ће се од сљедеће сезоне такмичити у вишем рангу у Регионалној лиги група Исток.

"Начињен добар потез кад је формирана друга екипа која је почела од друге ОЛ, а сад је у четвртом рангу. Имамо квалитетан састав који добро ради, почевши од тренинга па до играња утакмица. Цијенимо све противнике као што и они цијене нас. Са свима имамо добре спортске односе, што је чак и испред такмичарских резултата. Имамо добре услове за рад и пуну подршку преседника Златка Крбањевића, који је и активан играч кад дође у своје родно мјесто. Желимо да прво мјесто и задржимо, а једини конкурент су нам комшије из Обарске. Мислим да смо квалитетнији и да ће то пресудити," каже тренер и активни играч Далибор Капикул.

"Испоштовали смо све задатке управе. И тренери и играчи су радили максимално и ангажовано на свакој утакмици. Успјех је само један реми,  без пораза, са 12 побједа уз импозантну гол разлику. Велика ми је част што сам капитен ове екипе. Свим саиграчима захвалност за добре игре и на освојеној јесењој титули," каже капитен и један од најбољих играча Перица Трифковић.

За Семберија ИНФО - Мијодраг Јаковљевић