Вријеме данас :: Semberija INFO ::

 

Вријеме данас


У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ наставља се тмурно и кишовито вријеме уз појачане ударе вјетра у првом дијелу дана, док ће суво, само понегдје пролазну кишу, бити у Херцеговини.

Падавине ће бити чешће на истоку и сјевероистоку, док се на западу и сјеверозападу очекује само повремена киша, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.
.
Увече и у ноћи на уторак у већини крајева очекује се престанак падавина, а слаба киша падаће само понегдје на крајњем западу.
Слаб до умјерен вјетар вјетар дуваће током првог дијела дана, на ударе појачан сјеверозападни и западни, а потом слаб до умјерен и промјенљив.
Дневна температура ваздуха од 11 на југозападу до 20 на крајњем југу, у вишим предјелима од девет степени Цлезијусових.
Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос је облачно вријеме са кишом, углавном у сјеверним подручјима, а више сунца и умјерене објачности има у Херцеговини.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Чемерно два, Хан Пијесак четири, Соколац и Билећа шест, Мркоњић Град и Сарајево осам, Фоча, Рудо, Травник, Тузла и Зеница девет, Бањалука, Бијељина, Добој, Требиње, Приједор, Нови Град, Рибник 10, Брчко 11, те Неум 14 степени Целзијусових.
(Независне новине)