ЈЗУ Болница "Свети Врачеви" Бијељина: САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ :: Semberija INFO ::

 

ЈЗУ Болница "Свети Врачеви" Бијељина: САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ



Због хаварије у испоруци електричне енергије која је задесила цио регион, данас је у Болници Бијељина дошло до прекида у снабдјевању електричном енергијом у периоду 12.30 до 15.00 часова. 

Овим путем обавјештавамо јавност да прекид у испоруци електричне енергије није угрозио рад у болници, која је данас функционисала својим уобичајеним капацитетом.  У моменту нестанка струје, чак су успјешно извршене три врло комплексне абдоминалне хируршке интервенције у нашим операционим салама. 

Болница посједује агрегат велике снаге који омогућава редовно функционисање и у оваквим ванредним ситуацијама, тако да ни у једном моменту здравље наших пацијената није било угрожено. 

Убрзо по настанку хаварије екипе ,,Електро-Бијељине” су пристигле у болницу да би у случају било каквих потреба благовремено реаговале. 

На срећу, никаквих додатних непредвиђених ситуација није било, а ЈЗУ Болница "Свети Врачеви" у Бијељини је обезбиједила услове да се и у наредним данима, у случају краћег или дужег прекида у снабдијевању електричном енергијом,  без проблема омогући безбједно пружање здравствених услуга нашим пацијентима.