ПОЧЕЛО СНИМАЊЕ КРАТКОМЕТРАЖНОГ ФИЛМA: "Мој град, моја правила" :: Semberija INFO ::

 

ПОЧЕЛО СНИМАЊЕ КРАТКОМЕТРАЖНОГ ФИЛМA: "Мој град, моја правила"


Не постоји пуно филмова који отворено причају о проблемима данашњих тинејџера, а управо је за ту генерацију најављен почетак снимања филма радног назива “Мој град, моја правила“.  Конференција је одржана јуче у Центру за културу, а филм су најавили сценариста и глумац Марко Ристић, редитељ и дипломирани глумац Ненад Благојевић и продуцент Жељко Стојановић. 

-Данас, 18. јуна, почело је смимање филма чији је радни назив “Мој град, моја правила“,  а желио бих да то буде филм који ће гледати и млада и старија публика, рекао је Марко Ристић, 15-годишњак, који је написао сценарио за овај краткометражни филм. Каже да треба нагласити да се филм снима у Бијељини, те да су  глумци, редитељ и продуцент такође Бијељинци, а сви ангажовани на овом филму радиће без новчане накнаде. Жељко Стојановић из “Круле продукције“ каже да својим ангажовањем на овом филму жели пружити подршку младим, талентованим суграђанима. 
​ 
Филм прати четворо тинејџера ( играју их Милијан Јањић, Михаило Вићановић, Вања Пејић и Марко Ристић), а поред ових талентованих младих Бијељинаца, у филму глуме дипломирани глумци Иван Петровић ( у улози оца), Драгана Тркуља ( глуми наставницу), те Ненад Благојевић који има двоструку улогу- глуми инспектора и режира филм.