Несвакидашњи призор испред бијељинске болнице – Поносни тата бијелом кочијом дошао по маму и бебу :: Semberija INFO ::

 

Несвакидашњи призор испред бијељинске болнице – Поносни тата бијелом кочијом дошао по маму и бебу


Излазак маме и новорођенчета из породилишта и први сусрет са остатком породице један је од најпосебнијих тренутака у животу родитеља. Један тата из Угљевика одлучио је да тај тренутак учини још посебнијим и да своју супругу и бебу дочека на несвакидашњи начин.


 
Наиме, поносни тата Божидар Миљановић одлучио је да своју супругу Злату и њихову принову, ћеркицу Милицу, дочека испред болнице „Свети врачеви“ у бијелој кочији.

Сви који су се данас у вријеме отпуста нашли у кругу болнице нису остали имуни, па су многи фотографисали и снимали овај необичан призор.


 
„Имам своје коње и свој фијакер и одлучио сам, кад већ имам ту могућност, да моју Злату и Милицу дочекам како доликује. Милица је иначе наше четврто дијете. Данас је ту цијела наша породица, јер су и Раде, Сунчица и Марко дошли са мном кочијом да заједно дочекамо маму и бебу“, рекао је поносни тата Божидар.
 
Поносног тату поздравио је и директор болнице „Свети врачеви“, прим. Др Микајло Лазић.


 
„Желим да се захвалим др Микајлу Лазићу јер, да није њега, све ово не би било овако. То је човјек који заслужује све. Он је два пута оперисао нашу Сунчицу и спасио наше дијете које, захваљујући њему, данас има сретно и безбрижно одрастање. Због тога му је наша породица вјечно захвална“, рекао је Божидар.