Предизборна трибина ДЕМОС-а у Мјесној заједници „Вељко Лукић“ :: Semberija INFO ::

 

Предизборна трибина ДЕМОС-а у Мјесној заједници „Вељко Лукић“


Демократски савез - Градски одбор Бијељина представио је вечерас своје кандидате за одборнике на предизборној трибини у градској Мјесној заједници „Вељко Лукић Курјак“.

Чедомир Стојановић, потпредсјендик ДЕМОС-а на нивоу Републике Српске, кандидат за одборника, изјавио је да ДЕМОС традиционално има велики број гласача и симпатизера у овој градској мјесној заједници.



„ДЕМОС, као политичка партија, наставља свој пут ка томе да направи један добар резултат, односно да надмаши резултат са прошлих избора. Вјерујем да ћемо и даље котирати као једна од битних политичких странака на нивоу града Бијељина и на нивоу Републике Српске. ДЕМОС је дао безрезервну подршку кандидату за градоначелника доктору Михајлу Лазићу, човјеку из народа, који се доказао у својој струци. Ми смо убијеђени да ћемо, заједно са доктором Микајлом Лазићем, кренути убрзано напријед. Имали смо четири године стагнације, четири године таворења. С једне стране је била скупштинска већина, с друге стране градоначелник. Била је то мртва трка у сваком виду, како у привредном и инфраструктурном, тако и на сваком другом плану. Очекујемо да након октобарских избора доктор Лазић побиједи у трци за градоначелника и да ДЕМОС оствари своје циљеве, да постигне добар изборни резултат и да буде један од битнијих политичких фактора у креирању политике града Бијељина“, изјавио је Стојановић, нагласивши да се на изборној листи ДЕМОС - а налазе искусни и већ провјерени кадрови, али и млади људи, на којима се темељи будућност ДЕМОС-а.



„Вјерујте да ће и од ових млађих кандидата пуно њих постићи добар изборни резултат и у наредном периоду ће се потврдити као добри кадрови на градском нивоу. Ми пођеднако сарађујемо са људима у граду и на селу. Увијек смо присутни међу људима, настојимо да помогнемо у свакој ситуацији, и мимо ове кампање која траје тридесетак дана. Наша кампања траје четири године, од избора до избора, одвија се свакодневно, то гласачи цијене и због тога имамо добре резултате“, истакао је Чедомир Стојановић.

Кандидати за одборнике, Зоран Кукило и Ведрана Марковић, у кратким обраћањима, навели су више проблема с којима се грађани суочавају, од нерегулисаног јавног градског превоза, проблема које грађани имају са регионалном депонијом, путном инфраструктуром, а проговорили су и о неопходности увођења нових мјера за јачање наталитета, јер, како истакоше, чему нове улице, јавна расвјета и градска и сеоска инфраструктура, уколико се у граду, из године у годину, смањује број становника.


 
Семберија инфо