ВОЈИН МИТРОВИЋ: ЗА СНАЖНУ И СТАБИЛНУ СРПСКУ ПОДРШКА ДОДИКУ И ЦВИЈАНОВИЋЕВОЈ :: Semberija INFO ::

 

ВОЈИН МИТРОВИЋ: ЗА СНАЖНУ И СТАБИЛНУ СРПСКУ ПОДРШКА ДОДИКУ И ЦВИЈАНОВИЋЕВОЈ


Носилац листе СНСД за Народну скупштину из Изборне јединице шест Војин Митровић поручио је да грађани 2. октобра гласају за СНСД, Милорада Додика и Жељку Цвијановић, за будућност своје дјеце и Републике Српске, насупрот онима који раде на урушавању Српске, за унитарну БиХ.

„Алтернатива би да у Сарајеву прода свој народ. Зато , немојте 2. октобра продати своје животе и судбину у наредне четири године. Они који их плаћају су они који су бомбардовали Републику Српску и Србију, а само издајници узимају паре од непријатеља“, истакао је Митровић.

Говорећи на великој трибини СНСД-а у Угљевику којој су присуствовали и Милорад Додик и Жељка Цвијановић, Митровић је изјавио да су Додик и Цвијановићка једини прави избор који има Република Српска да би остала јака, стабилна и просперитета и да би нам дјеца живјела у миру.

“Пред нама су тешка и озбиљна времена. СНСД има провјерене, поуздане и квалитетне кандидате, препознатљиве у народу, а то су Милорад Додик за предсједника Републике Српске и Жељку Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ. Народ их цијени по дјелима и зато ће добити подршку Семберије и Републике Српске”, нагласио је Митровић, министар промета и комуникација БиХ.

Према његовим ријечима, са друге стране имамо истрошеног политичара Мирка Шаровића и аматере - Јелену Тривић која би у овом тренутку да се учи политиком и да се игра са Републиком Српском.

“Не смијемо им дати глас, не смијемо дозволити да се играју са Републиком Српском због свих оних који су дали животе за Републику Српску и због будућности наше дјеце”, истакао је Митровић.
 

Он је поручио да су одговорни људи којима је циљ јака, стабилна и просперитетна Република Српска и који мисле на свој народ, без обзира да ли су у Бањалуци, Сарајеву, Бриселу или Вашингтону, Милорад Додик и Жељка Цвијановић.

“Они слушају свој народ и доносе исправне одлуке за Републику Српску и сваку локалну заједницу, без обзира да ли су у њима на власти позиција и опозиција. Имамо овдје моју драгу Бијељину гдје се најбоље види ко и шта је урадио, а то није СДС него Влада Републике Српске”, рекао је Митровић.

Он је нагласио да Додик и Цвијановићка његују стара пријатељства и граде нова, са Русијом, Кином, Мађарском, Турском и братском Србијом, захваљујући Милораду Додику и Александру Вучићу.

Митровић је прије трибине у Угљевику присуствовао и свечаној сједници Скупштине Града Бијељина, поводом Дана Бијељине, којој су присуствовали и Милорад Додик и Жељка Цвијановић.

Митровић је, након Угљевика, присуствовао и централној трибини свих странака окупљених око Коалиције “Договор за Бијељину” на градском бијељинском тргу са које је послата јединствена подршка Милораду Додику за предсједника Републике Српске и Жељки Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ, са поруком “Јер волимо Српску”.