КМФ РАДНИК БИЈЕЉИНА: Афирмација малог фудбала :: Semberija INFO ::

 

КМФ РАДНИК БИЈЕЉИНА: Афирмација малог фудбала


Драги суграђани, обавјештавамо Вас да смо почели нову - стару причу да Бијељина поново има свој футсал клуб. Такође, клуб ће имати своју школу фудбала за дјечаке и дјевојчице коју ће водити два позната футсал играча Давор Арнаутовић и бивши репрезентативац Дејан Павловић, као и Весна Његуш тренерица женске футсал репрезентације БиХ.



Циљ нам је да временом из омладинског погона стварамо играче за сениорску екипу. Наша је жеља да афирмишемо вриједности овог спорта, да дјецу склонимо са улице и да неки од њих сутра буду нови футсал асови. Потенцијални играчи за сениорску екипу су данас одрадили први тренинг.



У наредних десетак дана одржаћемо Скупштину клуба, изабраћемо чланове Управног одбора, предсједника и секретара клуба. Бијељина је заслужила да има футсал клуб и ове године ћемо кренути са такмичењем у Другој Футсал лиги ФСРС. Надамо се да ћемо успјети клуб вратити тамо гдје и припада, а то је врх српског футсала. Овом приликом захваљујемо се граду Бијељина и градоначелнику Мићи Мићићу на подршци!

Саопштење КМФ РАДНИК БИЈЕЉИНА