БЕСПЛАТНА ШКОЛА БОКСА ЗА НОВЕ ЧЛАНОВЕ У РЕНОВИРАНОЈ САЛИ БОКСЕРСКОГ КЛУБА РАДНИК :: Semberija INFO ::

 

БЕСПЛАТНА ШКОЛА БОКСА ЗА НОВЕ ЧЛАНОВЕ У РЕНОВИРАНОЈ САЛИ БОКСЕРСКОГ КЛУБА РАДНИК


Боксерски клуб “Радник” чувар боксерске традиције у Бијељини, Републици Српској и Босни и Херцеговини.
 
Боксерски клуб “Радник” из Бијељине одржава континуитет И традицију постојања бокса како олимпијског спорта, тако борилачког спорта, те вјештину за самоодбрану на овим просторима, преношењем знања И школе бокса са генерације на генерацију. 


 
Много је генерација спортиста стасало И прошло кроз Радникову салу, која је почетком ове године И реновирана И обновљена, чиме су се побољшали услови за обављање тренинга, како са такмичарима, тако и са најмлађим узрастима И рекреативцима. 


 
Поносни на резултате деценијама уназад на локалним И међународним такмичењима, али И на бивше полазнике Радникове школе бокса, који данас остварују значајне резултате на свјетском нивоу у олимпијском, али И професионалном боксу, из Радника истичу да су врата отворена за све оне који би вољели да овладају овом вјештином, да граде спортску каријеру и име, да се склоне са улице И оставе телефоне, те се посвете свом здрављу, психофизичком развоју И јачању. Због тога смо одлучили да поклонимо полазницима бесплатну чланарину првих мјесец дана. 


 
За млађе узрасте И рекреативце било ког узраста се тренинзи одржавају понедељком, сриједом И петком у 19х. 
 
Главни тренер је најтрофејнији Радников боксер уисторији бијељинског бокса, тешкаш, миљеник бијељинске публике, Дашо Симеуновић, који је уједно И професор физичког васпитања. 
 
Помоћни тренери Бато Симеуновић, те браћа Томић.
 
Овим путем желимо да се захвалимо спонзорима који нам помажу у остваривању циљева а то су: Аутопутеви Републике Српске, Михајловић инвест, Аутосхоп цомпанy, ресторан Златни Пехар, Дефенсио Армамент солутионс.