КМФ "Радник МД Схоп" убједљив на старту прољетног дијела Премијер лиге БиХ :: Semberija INFO ::

 

КМФ "Радник МД Схоп" убједљив на старту прољетног дијела Премијер лиге БиХ


Синоћ је настављено футсал првенство БиХ а на програму су биле двије утакмице. Херцеговина је дочекала бањалучки Борац, а бранитељ титуле бијељински Радник је био домаћин екипи МНК „Неимари“ (ФЦ Салинес).

Обје екипе су наступиле без неколико првотимаца што на домаћој екипи није оставило трага па су славили резултатом 7:1. Без капитена Павића и голмана Ружичића, момци из екипе КМФ "Радник МД Схоп" су дали свој максимум и наставили према свом циљу, одбрани титуле првака БиХ. Стријелци за Бијељинце су били Дејан Павловић и Мирко Маринковић по два поготка, Стефан Ракић, Денис Исановић и аутогол Сулејмана Салкића.

На синоћној утакмици у дресу бијељинске екипе дебитовали су Стефан Грујичић и Амир Баручија, играчи који су у зимском прелазном року стигли у Бијељину.

У наредном колу екипа КМФ "Радник МД Схоп" је поново домаћин а у госте им долази ГФЦ „Сарајево“.

-Желимо нагласити да је синоћна утакмица имала и хуманитарни карактер, а новац од улазница, као и новац од аукције за дрес Лазара Самарџића је уплаћен организацији "Сви за Космет"“,  стоји у саопштењу за јавност КМФ „Радник МД Схоп“ Бијељина.