Потези Ђоковића који су обиљежили сезону (ВИДЕО) :: Semberija INFO ::

 

Потези Ђоковића који су обиљежили сезону (ВИДЕО)


Foto: X/DjokovicFan
Новак Ђоковић је завршио још једну незаборавну сезону, а "Еуроспорт" је саставио компилацију његових пет најбољих потеза који су обиљежили годину која се полако ближи крају.

На петом мјесту налази се потез из Мелбурна, гдје је Ђоковић показао импресивну флексибилност у дугој размјени против Григора Димитрова. Турнир који је обиљежила његова повреда задње ложе, гдје је чак у пар наврата било под знаком питања хоће ли уопште моћи да заврши турнир.

На четвртом позицији је меч против Мартона Фучовича на Ролан Гаросу, док је на трећем мјесту изузетан поен против Андреја Рубљова поново из Аустралије и поново гренд слема којег Новак највише пута освајао у својој каријер, чак 10 пута.

Још једна ситуација из Мелбурна са меча против Димитрова нашла је свој пут на другу позицију, гдје је Ђоковић, само он зна како, заобишао мрежу и освојио поен, остављајући све у чуду, како оне који меч прате уживо тако и оне испред не тако више малих екрана.

Најбољи потез године, према оцјени новинара поменутог "Еуроспорта", догодио се у полуфиналу Ролан Гароса против Карлоса Алкараза.


(Независне)