МИНИМАЛНА ПОБЈЕДА ПАРТИЗАНА У ВЕЛСУ :: Semberija INFO ::

 

МИНИМАЛНА ПОБЈЕДА ПАРТИЗАНА У ВЕЛСУ


Foto: Nenad MIhajlović/RAS Srbija
Са минималном предношћу фудбалери Партизана дочекаће реванш другог кола квалификација за лигу Европе. Црно бијели су на годтовању код Конахскија у Весу славили побједу резултатом 1:0, а гол одлуке постигао је шћекић у 62. минуту.

Од самог почетка Партизан је имао теренску инцијативу, посјед на својој страни, међутим, нису црно бијели готово направили шансу у првом дијелу.

Финиш првог полувремена је обиљележила је чарка између голмана Стојковића и Хорана. Стојковић се разјарио послије корнера за домаће. Покупио је лопту, али је у изгубио нерве после дуела са Хораном. Реаговао је нештро жустрије, па је судија Оченаш обојици показао картоне.

Саво Милошевић је одлучио да у другом полувремену умјесто непримјетног Садика на терен пошаље Ожеговића. Опет су ређали прилике, гол је висио у ваздуху, а постигнуит је коначно у 61. минуту. Сјајно је Зоран Тошић пробио по левој страни, а високи Црногорац Александар Шћекић дочекао је лопту коју му је спустио Ожеговић и волеј ударцем са десетак метара и матирао Браса.

Побједник овог меча играће у 3. колу са бољим из меча Малатјаспор – Олимпија Љубљана. Тај дуел у Турској завршен је нерјешено 2:2.

(Српска инфо)