ЈУНИОРКЕ ОК ЛИБЕРО – ТРЕЋЕ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ :: Semberija INFO ::

 

ЈУНИОРКЕ ОК ЛИБЕРО – ТРЕЋЕ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Претходног викенда на Палама је, под покровитељством Одбојкашког савеза Републике Српске завршен финални турнир Јуниорског првенства Републике Српске за одбојкашице, за сезону 2020/21.

Поред екипе домаћина ЖОК „Јахорина“ нас турниру су учествовали састави: ЖОК „Бимал-Јединство“ из Брчког, ОК „Либеро“ из Бијељине и ЖОК „Гацко“.



Боје бијељинског клуба су браниле сљедеће младе одбојкашице: Јована Тојић, Миња Ђукић, Драгана Бајић, Катарина Цацановић, Теодора Савић, Јелена Дејић, Ивана Џувић, Лара Ђурђевић, Сања Драгојловић, Теодора Милошевић, Јелена Рашковић. Тренери: Бојан Квргић и Марко Лекић.

Шампионски пехар намијењен најбољој јуниорској екипи у женској конкуренцији Републике Српске красиће витрине ЖОК „Бимал-Јединставо“ која је у одлучујућем сусрету за прво мјесто савладала ЖОК „Јахорина“ са 3:1.

Одбојкашицама Либера припале су бронзане медаље пошто су у мечу за треће мјесто побиједиле вршњакиње из Гацка разултатом 3:1.

Младе "брчанске принцезе" и ЖОК „Јахорина“ као двије првопласиране екипе избориле су пласман на завршни турнир за првака БиХ.

СпортДЦ