Програм јединственог тржишта (SMP) - Јавни позив "Ерасмус за младе предузетнике" :: Semberija INFO ::

 

Програм јединственог тржишта (SMP) - Јавни позив "Ерасмус за младе предузетнике"


Обавјештавамо вас да је отворен Јавни позив "Ерасмус за младе предузетнике" који се финансира из ЕУ Програма јединственог тржишта (SMP).

Општи циљ Позива је унапређење предузетништва, укључујући потенцијалне start – up предузетнике, развој међународних перспектива и партнерстава и подршке иновативних капацитета малих и средњих предузећа.

На предметни Позив могу се пријавити: јавни субјекти одговорни или активни у областима економских послова и предузећа, привредне и индустријске коморе, организације за подршку пословању, start-up центри, инкубатори, технолошки паркови, пословна удружења и мреже пословне подршке, јавни и приватни субјекти који нуде услуге пословне подршке, институти (високог) образовања као што су универзитети или институти за стручно образовање и обуку.
 
Укупан буџет Позива износи 5.000.000 евра.


Рок за достављање пријава је 27. јун 2024. године.
 
У прилогу вам достављамо Водич за апликанте, а детаљне информације о позиву доступне су на сљедећем линку:


Молимо Вас да јасно и детаљно проучите смјернице и услове Јавног позива, јер је то једини валидни извор информација. Одсјек за ЛЕР и ЕИ само просљеђује информације, али није одговоран за измјене које донатор може да направи.


Одсјек за локални економски развој и европске интеграције
Градска управа Града Бијељина