Шаровић: Очекујемо репризу 2012. године и велику побједу народа :: Semberija INFO ::

 

Шаровић: Очекујемо репризу 2012. године и велику побједу народа


У изборе улазимо спремни, пуни оптимизма и очекујемо репризу 2012. године. У Бијељини нећемо водити кампању против Миће Мићића него утакмицу за побједу части, достојанства и поштења, а све то оличено у лику доктора Љубише Петровића – истакао је предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић.
 
„Чврсто вјерујем у његову енергију, програм и визију нове Бијељине, насупрот „политици тала“, трговине и интересних политичких ретарација које ће природно свакако да се претворе у Петровићеве компаративне предности“ – нагласио је предсједник СДС-а.
 
Он је казао да је Семберија снажно СДС-ово упориште, била и остала са Мићом или без њега.
 
„Па да није тако зар би Мићо Мићић правио странку која и именом и логом подсјећа на СДС?! Али да парафразирам једну стару рекламу: „Није довољно личити на СДС, да би био СДС“ – рекао је Шаровић.
 
Предсједник СДС-а је казао да Српска демократска странка већ 30 година води одговорну политику и изразио увјерење да ће се то наставити и у будућности.
 
„Све у служби народа, очувања и напретка Републике Српске. Потребу за „преокретом политике“ немамо јер водимо чврсту, јасну, здраворазумску политику  економских промјена, патриотизма и квалитетних одговора на тешку ситуацију у коју је Република Српска доведена. Ова власт чини толико грешака да уствари имамо пуно материјала за „преокрет“ али „преокрет власти““ – нагласио је Шаровић.
 
Он је изразио увјерење да СДС-ова страначка инфраструктура спремно дочекује изборе и да се очекује велика побједа народа.
 
„Ево рецимо, потпуно сам убијеђен да ће наш заједнички кандидат Драшко Станивуквић бити будући градоначелник  Бања Луке и да ће та значајна побједа представљати преломни тренутак који ће означити неминовну ерозију политике СНСД-а. Сигурну побједу очекујем у још неколико градова, с тим да морам нагласити да да је велика разлика између нас и супротне стране то што ми не купујемо него освајамо те градове путем изборне воље грађана“ – казао је Шаровић.
 
СДС - Сектор за политику и медије