НАЈАВА: Сутра састанак директора домова здравља са директорима болница којима гравитирају :: Semberija INFO ::

 

НАЈАВА: Сутра састанак директора домова здравља са директорима болница којима гравитирају


У организацији Министарства здравља и социјалне заштите РС у петак 28.08. у болници „Свети Врачеви“ Бијељина биће одржан састанак директора домова здравља са директорима болница и УКЦ РС којима исти гравитирају.

ЈЗУ Болница „Свети Врачеви“ Бијељина и ЈЗУ Болница Зворник; ЈЗУ Дом здравља Бијељина, ЈЗУ Дом здравља Лопаре, ЈЗУ Дом здравља Угљевик, ЈЗУ Дом здравља Зворник, ЈЗУ Дом здравља Братунац, ЈЗУ Дом здравља
Милићи, ЈЗУ Дом здравља Шековићи, ЈЗУ Дом здравља Власеница и ЈЗУ Дом здравља Сребреница.

На дневном реду састанка је примјена протокола о дијагностиковању и лијечењу обољелих од КОВИД-19, рад тимова породичне медицине у тренутним условима пандемије, организација рада лабораторије и РТГ дијагностике у условима пандемије и припреме закључака о обавезама домова здравља у РС у обавезном спровођењу мјера за реаговање на појаву болести КОВИД-19.

Састанак ће се одржати у болници „Свети Врачеви“ (сала за састанке 3.спрат, нова болница) са почетком у 11 часова. Снимање кадрова са састанка у 12:20. Изјаве за медије  у 12:30 (проф. др Златко Максимовић в.д. Болнице  и Милан Латиновић, помоћник министра здравља и социјалне заштите РС).