НЛП Практиционер први пут у Бијељини: Упис прве НЛП генерације :: Semberija INFO ::

 

НЛП Практиционер први пут у Бијељини: Упис прве НЛП генерације


НЛП Центар БиХ доводи најпризнатију свјетску комуникацијску методологију у Бијељину

Први модел НЛП Практиционер (NLP Practitioner) тренинга одржаће се по први пут у Бијељини, 3. и 4. октобра ове године.

НЛП Практиционер представља најзначајнији искорак у области личног и професионалног развоја који у свом портфолију посједује све већи број успјешних, остварених људи који користе НЛП технике и алате на личном и пословном плану.  

Период кризе по правилу у први план стави оне појединце и организације који су довољно флексибилни и агилни да се прилагоде промјена које доноси период неизвјесности. Баш у овим тренуцима важно је бити најбоља верзија себе. Из тог разлога кризни период је вријеме када правимо искорак, радимо на себи, развијамо нове навике и усвајамо нове вјештине и технике личног развоја. 

Шта те очекује на тренингу НЛП Практиционер?

Током 8 НЛП модула, 130 сати интензивних предавања и вјежби, распоређених кроз шест мјесеци, НЛП учесници имаће пуну подршку нашег НЛП тренерског тима, као и приступ иновативној eLearningе платформи преко које могу у само неколико кликова приступити мултимедијалним НЛП лекцијама. 

Током НЛП тренинга:

• упознаћете се са на напредним комуникацијским алатима и техникама за ефикаснију комуникацију на личном и професионалном плану, 
• моћи ћете јасно  визуализовати  циљеве и имплементирати акционе кораке
• радићете на промјени непродуктивних образаца понашања и начинима одржавања дугорочне промјене
• унаприједићете вјештине фидбека (feedback) и самомотивације

За свој лични развој бирајте квалитет

НЛП Практиционер, у организацији НЛП Центра БиХ, је међународно акредитован тренинг од стране признате међународне НЛП куће ИАНЛП из Швајцарске  која прописује највише стандарде за извођење НЛП тренинга. 

Више  од 2.000 полазника успјешно је завршило НЛП тренинг у НЛП Центру, вашем мјесту личног и професионалног развоја, што јасно указује на квалитет и посвећност сваком учеснику и његовом личном путу развоја.

Ове године нове генерације НЛП Практиционер-а направиће први корак на свом развојном путу 26. и 27. септембра у Бањалуци и 3. и 4. октобра у Бијељини. Поред двије практичарске генерације, ове године по први пут у БиХ биће организован НЛП Тренер, тренинг за све који желе да претворе своју љубав према НЛП-у у професију те обогате  своју тренерску личност новим корисним вјештинама. Придружите се заједници која користи пун потенцијал својих ресурса и зна да је раст и развој једино могућ ван зоне комфора. 

Број мјеста је ограничен на 12 учесника који ће слушати предавања у адекватном простору, у складу са свим препорукама и поштовањем прописаних мјера. Сви заинтерсовани за учење НЛП-а, до 30. августа могу искористити попуст од 20%  на ране пријаве.

Уколико имате питање у вези предстојећих НЛП тренинга или желите више информација о НЛП методологији, посјетите нашу званичну wеб страницу www.nlpcentar.ba или нас контактирајте на [email protected]  или +387 65 316 634.