Јахорину уљепшало нових 35 центиметара снијега :: Semberija INFO ::

 

Јахорину уљепшало нових 35 центиметара снијега


Зимска чаролија на Јахорини се наставља будући да је на планини пало нових 35 центиметара снијега који је знатно побољшао услове за скијање и уљепшао боравак гостију, које за викенд очекују занимљиви догађаји посвећени обиљежавању 36 година од Олимпијских игра које су оставиле велики траг у историји ове олимпијске љепотице.

Посјетиоце планине за викенд очекују смијех и забава уз стендап комедију "Еро са овога свијета", у извођењу Жељка Нинчића, која ћа бити изведена у суботу, 8. фебруара, са почетком у 21.30 часова у хотелу "Вучко".

"Култни ликови из познате аудиције - Маринко Ћутук и Весели приредиће ноћ за памћење. Карте коштају 10 КМ и могу бити купљене у хотелу 'Вучко', као и на 'Пољицама' и 'Огорјелици'", најављено је из Олимпијског центра "Јахорина".

У недјељу, 9. фебруара, у Олимпијском бару на врху Јахорине у 17 часова биће организован луксузни догађај /Интернатионал Цигар Лопар & Wхискy нигхт/, уз адекватну музику и кетеринг.

Из Олимпијског центра "Јахорина" позвали су све да посјете планину у наредним данима и уживају у свему што ова олимпијска љепотица нуди током зиме.

СРНА / Независне новине