ПРВИ ФАРАОН У БИХ... УПЛАТИО 100 ГОДИНА ЗАГРОБНОГ “ЖИВОТА” :: Semberija INFO ::

 

ПРВИ ФАРАОН У БИХ... УПЛАТИО 100 ГОДИНА ЗАГРОБНОГ “ЖИВОТА”


Foto: batanga.com
Након пирамида у Високом, логично је било да се у БиХ појави и први фараон. Он је пензионер из Бањалуке, који је свој радни вијек провео, логично, у иностранству.

Бањалучки пензионер је, за разлику од својих претходника, отишао корак даље у загробном животу, па је с правом понио титулу првог, званичног фараона у БиХ.

Позната је чињеница да многи пензионери уочи одласка на “онај свијет” уплате гробно мјесто како би растеретили своју породицу. Међутим, као што рекосмо, пензионер из Бањалуке отишао је корак даље. Тачније 100 година унапријед.
 
– Имали смо несвакидашњи захтјев од стране пензионера из Бањалуке. Поред тога што је тражио да му направимо гробницу за његовог живота, што је постало нормална појава, овај човјек је од нас захтијевао да уплати одржавање гробнице наредних 100 година од тренутка своје смрти – испричао је одлично обавијештени извор Српскаинфо.

Наравно, захтјев бањалучког пензионера је испуњен у потпуности, а уплате ће се водити као авансно плаћање.
На овај начин први фараон у БиХ не само да је олакшао посао својим најближима око сахране, већ и генерацијама послије, којима ће једина “обавеза” бити да долазе на гробље без било каквих обавеза око плаћања годишњих накнада.

(српскаинфо.цом)