Саопштење за јавност Гарде Пантери :: Semberija INFO ::

 

Саопштење за јавност Гарде Пантери



 
Тешко смо разочарани чињеницом да због недостатка аргумента за политичку борбу Радослав Дончић, Небојша Вукановић и њима слични користе борце и борачку проблематику за прикупљање јевтиних политичких поена. Има нас који немамо плитку памет и сјећамо се да кад су били на власти из СДС-а и ПДП-а, оне странке из којих су настали Вукановић и Дончић борцима нису давали ништа.

Исто тако нећемо рећи да ова власт чини довољно за борце, али сигурно чини много више од оних политичких опција Радослава Дончића и Небојше Вуктановића. Срамотно да људи попут Вукановића који је у мирнодопским условима утекао да не би служио војску, те Дончића  који је манипулисао својим борачким стажом, причају било шта о борцима. Борци нису играчака да би се било ко играо са њима. Сјетимо се протеста на Кострешу, митинга на Тргу Крајине и пред Скупштином Републике Српске како се тада манипулисало борцима. Добро плаћени Вукановић и Дончић су дуги низ година на буџету, примају добре плате и није им искрено стало до бољег положаја бораца.

Борци ствараоци Републике Српске су најчаснији дио овог друштва које треба поштовати, а не манипулисати са њима, а колико сте ви поштовали борце говоре издвајања за борце за вријеме мандата премијера Младена Иванића, Драгана Микеревића и Пере Вукејловића'', наведено је у саопштењу за јавност Информативне службе Гарде Пантери које је достављено медијима.