Детаљи незгоде: Пијан пасатом улетио у пекару, радник повријеђен :: Semberija INFO ::

 

Детаљи незгоде: Пијан пасатом улетио у пекару, радник повријеђен


Foto: Facebook/Kalesija Online
Радник пекаре "Лејла" у Прњавору код Калесије задобио је повреде у предјелу шаке након што је синоћ мушкарац М.К. (29) слетио са коловоза и путничким возилом пасат ударио у пекару, потврђено је за "Независне новине" из Полицијске управе Тузла.

"Синоћ око 22.30 сати на дијелу магистралног пута М4 у мјесту Прњавор опћина Калесија догодила се саобраћајна незгода у којој је М.К. (29) настањен на подручју опћине Калесија управљајући пасатом слетио са коловоза и ударио у објекат пекаре. Том приликом радник у пекари (51) је задобио повреде у предјелу шаке о чијем степену се љекар СХМП ДЗ Калесија није изјаснио", наводе из полиције.

Додају да је приликом алкотестирања код возача утврђено присуство алкохола у организму, због чега је исти задржан у службеним просторијама ПС Калесија до отрежњења.

"О догађају је обавијештен кантонални тужилац, а увиђај су извршили полицијски службеници ОКП ПУ Калесија, који по налогу кантоналног тужиоца настављају даљњи рад на документовању овог догађаја", казали су из полиције.
 
(Независне)