Брајловић туристима из Србије којима су избушене гуме платио све трошкове :: Semberija INFO ::

 

Брајловић туристима из Србије којима су избушене гуме платио све трошкове


САРАЈЕВО – Познати угоститељ Сејо Брајловић, како је и најавио, платио је трошкове туриста из Србије, чије су гуме на аутомобилима биле избушене у Сарајеву током новогодишњих празника. Брајловић је купио све нове гуме, платио монтирање, балансирање и туристи су добили  бесплатну вечеру.

На Фјесбук страници "Страница љубави између Срба, Хрвата и Бошњака" један је од власника оштећених аутомобила Бојан Грегурек се огласио путем ове странице и написао да је захвалан на свему што је Брајловић урадио за њега и његовог зета, који је уједно и власник другог оштећеног аутомобила.

"Желим само да вам јавим да је Сејо испоштовао сваку реч", написао је на почетку своје објаве власник оштећеног аутомобила. Додао је да су овим лошим гестом упознали много дивних људи у Сарајеву, почев од полиције, форензичара, вулканизера, власника конобе Лука из Сарајева као и великог господина Сеју који све финансирао.

"Сви су пружали безусловну помоћ како су знали и умели. Ја само могу да кажем хвала том човеку који нам је омогућио да упознамо предивне људе из Сарајева", наводи у својој објави Грегурек.


Независне новине