О БИЈЕЉИНСКОМ САЈМУ ''ИНТЕРАГРО'' И У МОСТАРУ :: Semberija INFO ::

 

О БИЈЕЉИНСКОМ САЈМУ ''ИНТЕРАГРО'' И У МОСТАРУ


Foto
Предстојећи јубиларни Интерагро , сајам пољопривреде, лова и риболова, који ће се одржати у Бијељини од 20. до 22. септембра, представљен је и на 23. међународном сајму господарства (привреде) у Мостару. Делегација АД ГРАД представила је визију и прелиминарни план делегираним излагачима величанственог мостарског скупа који је организован на врло високом нивоу узимајући у обзир присуство највиших политичких званица.

Делегацију нашег друштва чинили су Оливера Цвијетиновић стручни сарадник са сајамске послове, Васко Тодић маркетинг менаџер и стручни сарадник за сајамске послове, Милан Љубојевић извршни директор техничких и сајамских послова као и Бобан Јовичевић извршни директор економско – правног сектора.

Министар спољних послова и трговине Мађарске Петер Сзијјарто отворио је овај сајам и истакао значај сарадње Мађарске и БиХ као и мира у региону.

Премијери Хрватске и Србије Андреј Пленковић и Ана Брнабић, Представници Хрватског и Српског народа у Предсједништву Босне и Херцеговине Драган Човић и Милорад Додик, Предсједавајући Савјета министара БиХ Зоран Тегелтија, Министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара БиХ Сташа Кошарац , Премијер Владе Федерације Фадил Новалић као и многи други високи гости из свијета политике , привреде и друштвеног живота свједочили су заиста добро организованој церемонији.

У културно-умјетничком и забавном дијелу програма представили су се умјетници из Западне Херцеговине али и Мађарске који су приказали запажене наступе пред многобројном публиком.

Овогодишњи 23.Међународни сајам господарства траје до 09.4.2022. и искрена је препорука .

Овим путем исказујемо захвалност на позиву и све честитке колегама из организације Мостарског сајма на челу са госпођом Далфином Бошњак.

Видимо се на Интерагру!