Министар Сташа Кошарац у посјети “Спектар дринку” :: Semberija INFO ::

 

Министар Сташа Кошарац у посјети “Спектар дринку”


Министар спољне трговине и економских односа БиХ Сташа Кошарац данас, у послијеподневним сатима, посјетиће бијељинско предузеће “Спектар дринк”, потврдио је директор и власник овог предузећа Ђорђе Славињак.
Славињак каже да је посјета министра Кошарца “Спектар дринку” добродошла, иако нема неких посебних проблема у пословању о којим би се могло или требало разговарати.





 “Наше предузеће послује успјешно и позитивно, упркос великом и наглом скоку импута, у виду цијена енергената, репроматеријала и сировина, што је незапамћен скок у протеклих двадесетак година. Све привреднике плаши изразито велика инфлација која се до краја године може негативно одразити на укупно економско стање у Републици Српској”, истакао је Ђорђе Славињак, нагласивши да је посјета министра Кошарца “Спектар дринку”, али и других министара из различитих ресора у сваком случају и увијек добродошла као један вид интеракције и размјене искустава везаних за привредне токове и пословне потезе, прије свега, извозно орјентисаних предузећа у Републици Српској.

Семберија инфо - Љ. Љубојевић