ПИШТОЉ "РС ДЕВЕТ ВАМПИР" ПРЕДСТАВЉЕН И НА ФЕСТИВАЛУ У БАЊАЛУЦИ :: Semberija INFO ::

 

ПИШТОЉ "РС ДЕВЕТ ВАМПИР" ПРЕДСТАВЉЕН И НА ФЕСТИВАЛУ У БАЊАЛУЦИ


Foto: Srna
Компанија Технички ремонт Братунац учествовала је на Фестивалу домаћих производа у Бањалуци на којем је представила полуаутоматски пиштољ "РС девет вампир", комплетно развијен и израђен у Братунцу.

Овај модел је напредни модел полуаутоматских пиштоља са максималним учинком. Због својих одличних конструкцијских рјешења и савремених метода израде овај пиштољ се истиче прецизношћу и функционалношћу, саопштено је из ове компаније.

Из ТРБ-а су навели да се ова компанија радо одазвала позиву организатора Удружења младих економиста, како би подржала њихову идеју промовисања домаћих производа и омогућила грађанима непосредни увид у један од производа ове компаније.

Штанд ТРБ-а посјетили су предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић, премијер Радован Вишковић, министар привреде и предузетништва Вјекослав Петричевић, као и бројни посјетиоци ове манифестације.

Фестивал домаћих производа, који је одржан у сриједу, 25. августа, дио је пројекта "Купуј домаће – улажимо у Српску", што је у сагласности са пословном стратегијом ТРБ-а који годинама улаже у развој намјенске индустрије и цјелокупне привреде Републике Српске
 
(СРНА)