Роналдов дрес продат за 1,3 милона динара за помоћ малом Гаврилу :: Semberija INFO ::

 

Роналдов дрес продат за 1,3 милона динара за помоћ малом Гаврилу


Foto - mozzartsport
Потписани дрес Кристијана Роналда продат је за 1,3 милиона динара на аукцији за помоћ осмомјесечном Гаврилу Ђурђевићу, који болује од спиналне мишићне атрофије.

Како је саопштила компанија Mozzart, која је успјела да дође до Роналда и позове га да се прикључи акцији, купац дреса је желио да остане анониман, али је открила да је ијреч о колекционару и уличном умјетнику који стоји иза Инстаграм профила "Black Sails".

Компанија Mozzart спојила је Месија и Роналда захваљујући фудбалским менаџерима из агенције LIAN Спортс Николи Дамјанцу и Фалиију Рамаданију и у сарадњи са организацијом "Заједно за живот", Mozzart је ставио њихове потписане дресове на хуманитарну лицитацију, како би се прикупила средства за лијечење.

Као и за Роналдов, ова компанија дала је и почетну понуду од милион динара и за Барсину десетку са посветом пара Гаврило", а лицитација за Месијев дрес траје до четвртака до 15 сати.

За лијечење малог Гаврила потребно је још нешто мање од милион евра, а лицитације су се само низале - српски репрезентацивац Стефан Митровић је дао своје копачке и дрес са чувеног меча на Маракани, његов саиграч Александар Митровић такође дрес Србије.

Танјуг / Независне